HOME
ENGLISH ESPAÑOL CATALÀ ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH
Seleccioni altre idioma!
Share Share feu-vos el nostre fan de Facebook segueixi'ns a Twitter youtube RSS Feed afegir a favorits

GARANTÍA DE MEJOR TARIFA
Qui som? Hotels i Apartaments Tarifes i Reserves Ofertes i Promocions Programa
de Fidelitat
Estades Llargues Contacti'ns

Aprofiti els avantatges de la
garantia de millor tarifa d'Ibiza Feeling!


Vol les millors tarifes disponibles en les habitacions i apartaments de Ibiza Feeling? Faci la seva reserva en línia i obtingui la millor tarifa garantida en tots els hotels i apartaments de Ibiza Feeling.


DATA D'ARRIBADA:    ¡Faci clic aquí per a obrir el calendari!

DATA DE SORTIDA:    Faci clic aquí per a obrir el calendari!

Codi d'accés/Nº IATA:
(si està disponible)

    Más Opcions   

Benvingut a la pàgina Web oficial d' Ibiza Feeling, una de les empreses hoteleres més joves i dinàmiques de la illa, però amb arrels que es remunten als pioners del turisme a Eivissa.

En 1949, un forner i empresari local, cridat Antonio Cardona Torres, va construir el seu primer hotel a Sant Antoni de Portmany, en aquest moment un petit poble, també conegut com San Antonio Abad, i per tant va començar a crear i mantenir un petit imperi tipus familiar dedicat a l'hostaleria.

Hotel San Antonio, ara The BLUE Apartments by Ibiza Feeling     Targeta de felicitació de Pasqua enviat per Antonio Cardona Torres en l'any 1.954     Hotel San Antonio, ara The BLUE Apartments by Ibiza Feeling     Adhesiu de l'Hotel Florida per a l'equipatge, ara The RED Hotel by Ibiza Feeling    

Ara, dues generacions després i més de 60 anys més tard, els seus descendents han decidit seguir els seus passos amb la fundació d'Ibiza Feeling en 2011.

Amb el temps la majoria dels hotels s'han convertit en fites de la ciutat a causa de la seva ubicació en primera línia de mar. No obstant això, com és normal, han sofert a les mans del pas del temps. És aquí on la missió d'Ibiza Feeling comença!

El nostre compromís és que dintre d'un període de cinc anys, tots els establiments d'allotjament siguin reformats en fases i llocs al dia amb les modernes característiques tècniques, estris, mobles i decoracions. El primer pas per al futur s'ha pres aquest any.
A partir de 2012 tots els allotjaments d'Ibiza Feeling oferiran un sistema d'aire condicionat individual (sense cost addicional), TV via satèl·lit amb pantalla plana, caixa de seguretat individual amb codi electrònic (lloguer) i WiFi.

Reservi un lloc per als seus escapades o vacances a Eivissa que no serà la seva casa, però on la nostra hospitalitat és la garantia que vostè estarà tan bé tractat, que desitjarà tornar a un hotel o apartament dut per Ibiza Feeling de seguida! Provi'l!

Explora IBIZA FEELING hotels i apartaments

The BLUE Apartments by Ibiza Feeling The BLUE Apartments by Ibiza Feeling  official category
Carrer de Ramón i Cajal, 1
07820 Sant Antoni de Portmany / Eivissa


Establiment turístic amb 40 estudis i apartaments de gamma econòmica, que oferix allotjament per a 2, 3 o 4 persones i la possibilitat de cuinar. Estratègicament situat en el passeig marítim de San Antonio, una primerísima línia de mar, davant del port esportiu amb tots els seus vaixells d'excursions i iots així com la platja de "És Regueró". Parada de taxis i terminal d'autobusos dintre d'una distància de 200 metres. Cuina encastada amb nevera i placa de cuina, TV via satèl·lit amb pantalla plana, aire condicionat (sense recàrrec). Piscina a l'aire lliure disponible en un hotel veïnal durant l'estiu. Renovat parcialment en 2012.
RESERVI ARA! The BLUE Apartments by Ibiza Feeling
The WHITE Apartments by Ibiza Feeling The WHITE Apartments by Ibiza Feeling  official category
Avinguda del Dr. Fleming, 3
07820 Sant Antoni de Portmany / Eivissa


Establiment turístic amb 32 espaiosos estudis i apartaments, que oferix allotjament per a 2, 3 o 4 persones i la possibilitat de cuinar. Situat molt prop del famós monument "Ou de Colón" i el passeig marítim de San Antonio. Situat en primera línia de platja, davant de la platja del poble de "És Regueró". Impressionant vista de tots les balconades cap a la badia i el skyline de San Antonio amb el port esportiu i els seus vaixells d'excursions i iots. Parada de taxis i la terminal d'autobusos dintre d'una distància de 225 metres. Cuina encastada amb nevera i placa de cuina, TV via satèl·lit amb pantalla plana, aire condicionat (sense recàrrec). Piscina a l'aire lliure disponible en un hotel veïnal durant l'estiu. Renovat parcialment en 2011.
RESERVI ARA! The WHITE Apartments by Ibiza Feeling
The RED Hotel by Ibiza Feeling The RED Hotel by Ibiza Feeling  official category
Carrer de Ramón i Cajal, 2
07820 Sant Antoni de Portmany / Eivissa


Hotel Residencial emblemàtic en San Antonio, amb 112 habitacions per a 1, 2 o 3 persones. Ubicació molt cèntrica, en l'entrada del poble, just davant de l'oficina de turisme local en el passeig marítim de San Antonio. Primerísima línia de mar, enfront del port amb tots els seus vaixells d'excursions i iots o la platja de "És Regueró". Parada de taxis i la terminal d'autobusos dintre d'una distància de 200 metres. TV via satèl·lit amb pantalla plana, aire condicionat (sense recàrrec). Piscina a l'aire lliure disponible en un hotel veïnal durant l'estiu. Renovat parcialment en 2012.
RESERVI ARA! The RED Hotel by Ibiza Feeling
The PURPLE Hotel by Ibiza Feeling
The PURPLE Hotel by Ibiza Feeling
The PURPLE Hotel by Ibiza Feeling
The PURPLE Hotel by Ibiza Feeling  official category
Carrer d'Antoni Riquer, 23
07820 San Antonio / Ibiza


Sigues tu mateix!

Mentre que la ciutat d'Eivissa és tradicionalment popular entre viatgers gais, lesbianes, bisexuals i persones transgènere (LGBT), Sant Antoni, a la costa oest de l'illa està començant a emergir com un punt d'accés alternatiu i atractiu per a aquesta apreciada comunitat.

No volem ser només gai friendly, sinó que ens esforcem per oferir el més amable hotel de primera opció que es dedica exclusivament al mercat LGBT.

Hotel, considerat un dels millors allotjaments en San Antonio, que oferix 28 habitacions i suites. Situat prop de la costa (400 metres), amb les seves impressionants vistes i espectaculars posades de sol des del bar Mambo o Cafè del Mar. A poca distància del passeig marítim, i del "West End" amb totes les seves botigues i locals nocturns. Piscina a l'aire lliure disponible a l'estiu.
RESERVI ARA! The PURPLE Hotel by Ibiza Feeling

Li agradaria conèixer també IBIZOTELS - una empresa hotelera que coopera amb nosaltres?

Hotel Els Pins by Ibizotels Hotel Els Pins by Ibizotels  official category
Carrer des Caló, s/n
07829 Badia de Sant Antoni de Portmany / Eivissa


Hotel de tres estrelles de servei complet amb 170 habitacions per a 1, 2, 3 o 4 persones. Excel·lent ubicació enfront del mar amb un bell entorn, situat en la Badia de San Antonio. 25.000 m². Jardí amb pins antics naturals, piscina, dues pistes de tennis, parc infantil i mini golf. La platja entre Cala Pinet i S'Estanyol bufona a la terrassa de l'hotel. Espectaculars vistes feia San Antonio sobre la badia i a la famosíssima posada de sol... Opció de tot inclòs en temporada alta. Renovat parcialment en 2005.


RESERVI ARA! Hotel Els Pins by Ibizotels

[ HOME | Qui som? | Hotels i Apartaments | Tarifes i Reserves | Ofertes i Promocions ]
[ Programa de Fidelitat | Xarxes Socials & Apps | Estades Llargues | Professionals | Borsa de Treball | Contacti'ns ]

Copyright © 2014 by IBIZA FEELING, S.L.™ - Tots els drets reservats.
Totes les fotos d'aquest lloc web tenen drets d'autor material i no es poden utilitzar sense autorització expressa per escrit per:
Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, Consell Insular d'Eivissa, Dirk-Michael Sieper, Fotolia, Frank-Thorsten Sieper, Hotel Llevant


Última actualització: